Live The Connection

Heb jij ook wel eens last van stress?

Kom je steeds dezelfde moeilijkheden tegen?

Heb je problemen met vrienden, familie of op het werk?

Slaap je slecht?

Ben je vaak angstig en onzeker?

Het lukt je niet om waar te maken wat je werkelijk wil?

Ben je vaak gespannen en prikkelbaar?

Heb je last van depressieve gevoelens?

Heb je het gevoel er alleen voor te staan?

 
 

Volgens celbioloog Bruce Lipton wordt ons menselijk denken en handelen voor 95 procent bepaald door ons onderbewustzijn. Het is de automatische piloot die ons leven stuurt en waarin onze gewoontes, overtuigingen en ervaringen zijn vastgelegd.

Je kunt je onderbewustzijn zien als een besturingsprogramma dat altijd op de achtergrond, onbewust, aan het draaien is. Alle overtuigingen die jij in je leven hebt gevormd, bepalen op elk moment hoe je naar jezelf en anderen kijkt, hoe jij je voelt, hoe je reageert, welke acties je wel of niet onderneemt. Ze vormen als het ware een filter die jouw werkelijkheid bepaalt.

Neurowetenschappelijk onderzoek leert ons dat we enkel in vrede zijn als onze twee hersenhelften samenwerken, als ons brein verbonden is. Wanneer dit niet het geval is en ons brein in stress is, kunnen we ons moeilijker concentreren, werkt ons immuunsysteem niet goed, krijgen we meer last van gezondheidsproblemen, relationele problemen, ...

Via de krachtige verbindingsmethodes van ‘Live The Connection’ kan je ontstressen door jouw twee hersenhelften opnieuw beter te laten samenwerken.

Onbewuste overtuigingen die jou beletten om krachtig, gezond, liefdevol en vredig te zijn worden ontkracht en opnieuw geprogrammeerd, innerlijke saboteurs geneutraliseerd, lastige familiepatronen doorbroken en moeilijke relaties geijkt op liefde.

Vanaf het moment dat je negatieve overtuigingen herprogrammeert, veranderen jouw emoties en de manier waarop jij keuzes maakt en reageert.

Tijdens de sessies leer ik je eerst en vooral een eenvoudige oefening die je altijd en overal kunt gebruiken om supersnel te ontstressen. Daarna werken we aan één of meerdere thema’s in volgorde van prioriteit.
Zo kan je opruimen wat je niet meer wil om plaats te maken voor wat je wel wil.