Rebalance begeleidt mensen tijdens hun zoektocht naar zingeving en zelfontplooiing. De begeleiding is vooral gebaseerd op de principes van een Cursus in Wonderen en wordt aangevuld met technieken die zich richten op het aanpakken van overtuigingen die ons verhinderen om krachtig, liefdevol en vredig te zijn.

 
 

Live the connection

Live The Connection is een zeer krachtige methode om alle vormen van stress in je leven weg te nemen.
Stress veroorzaakt allerlei problemen zowel op het vlak van onze gezondheid als binnen onze relaties, in onze familie en op het werk.

Live The Connection is een bijzonder instrument om gemakkelijk en effectief volledig te ontstressen én om in je leven aan te trekken wat je wil in plaats van te herhalen wat je niet wil.

Cursus in wonderen

Cursus in wonderen is niet enkel een belangrijke inspiratiebron voor grote spirituele leiders als Eckhart Tolle, Deepak Chopra, Marianne Williamson, maar ook voor miljoenen anderen is het een levensveranderende leidraad.

Deze cursus leert ons op een andere manier naar de wereld kijken.

christin-hume-505815-unsplash.jpg

Bachbloesems

Bachbloesems zijn vloeibare extracten van planten die een positieve uitwerking hebben op storende gemoedstoestanden en emoties: zorgen, piekeren, gebrek aan zelfvertrouwen, stress, neerslachtigheid, angsten,… .
Ze helpen negatieve emoties om te buigen in hun positieve tegenpool.

Dr. Edward Bach (1886-1936) ontdekte 38 verschillende bloesems, die elk op een specifieke emotie of gemoedstoestand werken.

Indien je dit wenst, maak ik voor jou op maat een combinatie van verschillende Bachbloesems om jouw probleem in zijn totaliteit aan te pakken.