Cursus in Wonderen

davide-cantelli-186883-unsplash.jpg

Wil jij ook meer innerlijke vrede, meer vreugde, meer liefde in je leven?

 
 

‘Cursus in Wonderen’ is niet enkel een belangrijke inspiratiebron voor grote spirituele leiders als Eckhart Tolle, Deepak Chopra, Marianne Williamson, maar ook voor miljoenen anderen is het een levensveranderende leidraad.

Hoewel de terminologie van een ‘Cursus in Wonderen’ christelijk geïnspireerd is, is het geen religie of theologie, maar een krachtig hulpmiddel om onze innerlijke gids te vinden.
Deze Cursus toont ons een spirituele weg die ons  helpt om blokkades op te ruimen zodat we ons opnieuw bewust kunnen worden van de aanwezigheid van Liefde. We leren op een andere manier naar de wereld kijken, we leren kijken door de ogen van liefde in plaats van angst.

Het is een Cursus die gaat over ons, over ons innerlijk proces, over onze waarneming van alles buiten ons en onze gedachten hierover. Al onze gedachten worden weerspiegeld in de buitenwereld, alles wat we waarnemen zijn slechts projecties van onze gedachten.

We gaan inzien dat onze innerlijke vrede niet bepaald wordt door de gebeurtenissen die ons overkomen, maar enkel door onze interpretaties hiervan.

We leren dat we vrij zijn, vrij om zelf onze gedachten te kiezen. Vrij om te kiezen tussen angst en liefde, tussen schuld en onschuld, tussen onrust en vrede, tussen zwakheid en kracht, tussen afgescheidenheid en eenheid.

We nemen de volledige verantwoordelijkheid op voor alles wat er in ons leven gebeurt waardoor we afrekenen met elk gevoel van slachtofferschap.

We laten het verleden helemaal los en verbinden ons in het ‘hier - en - nu’ met alles en iedereen.

De fundamenten van deze cursus zijn gebaseerd op liefde en op vergeving, dit zijn krachtige tools om het wonder in ons leven toe te laten.