IMG_2580.JPG

Annemie Meuleman

Ik heb bijna 30 jaar ervaring als therapeut en docent van cursussen rond zelfontplooiing.

20 jaar geleden kreeg ik na een aanslepende griep de diagnose CVS. Ik was gedwongen om mijn begeleidings- en healingswerk volledig stop te zetten. Werken was onmogelijk. Ik probeerde heel veel therapiëen uit, met wisselend succes. Periodes van beterschap en zware terugval volgden elkaar op. De artsen gaven me geen hoop op herstel.

Diep in mij echter bleef de overtuiging dat het ooit zou beteren. Ik stopte met zoeken naar oplossingen buiten mij en concentreerde mij op het zoveel mogelijk toepassen van de ideeën van de Cursus in Wonderen.

Tijdens deze periode van volledig naar binnen gericht zijn ging het mentaal en emotioneel  goed met mij, op fysiek vlak maakte ik vooruitgang maar die was niet stabiel. Er waren nog dagen, weken, soms maanden waarin ik helemaal uitgeteld in de zetel lag te wachten tot het weer over zou gaan. Ook tijdens deze periode putte ik veel steun, troost en inzicht uit het gedachtengoed van de Cursus.

Vorig jaar tijdens een workshop over hoe onbewuste overtuigingen ons leven bepalen, ontdekte ik een innerlijke saboteur die mij belette om in mijn kracht te staan. Mijn energie kwam helemaal terug.

Nu ik genezen ben, begeleid ik opnieuw mensen tijdens hun zoektocht naar zingeving en zelfontplooiing.

Mijn begeleiding is vooral gebaseerd op de Cursus en wordt aangevuld door technieken om onbewuste overtuigingen die ons beletten om krachtig, liefdevol en vredig te zijn, om te polen, om innerlijke saboteurs te neutraliseren en moeilijke relaties te ijken op liefde.