Een ‘Cursus in Wonderen’ heeft mijn leven veranderd. Het hielp mij mijn onbewuste en beperkende overtuigingen gebaseerd op angst te transformeren naar liefde. Ik leerde dat ik elk moment opnieuw kon kiezen, ik leerde het verleden loslaten en verantwoordelijkheid nemen voor mijn eigen geluk. Nu ik genezen ben, is het mijn grootste wens om deze mooie ideeën met jullie te delen.
— Annemie Meuleman

Deze cursus leert ons op een andere manier naar de wereld kijken.

We gaan inzien dat onze innerlijke vrede niet bepaald wordt door de gebeurtenissen die ons overkomen, maar door onze interpretaties.

We leren dat we vrij zijn, vrij om zelf onze gedachten te kiezen, vrij om te kiezen tussen angst en liefde, tussen schuld en onschuld, tussen onrust en vrede.

Het is een manier om af te rekenen met elk gevoel van slachtofferschap.

De fundamenten van deze cursus zijn gebaseerd op liefde en op vergeving, dit zijn krachtige tools om het wonder in ons leven toe te laten.

Het theoretisch kader van deze cursus wordt op een eenvoudige, toegankelijke manier concreet gemaakt. We reiken hierbij oefeningen aan die je in je dagdagelijkse leven kan integreren.

Tijdens deze kennismaking maak je kennis met de ‘Cursus in Wonderen’ en onze aanpak. Je krijgt de kans om te ervaren of het iets is waar je verder mee aan de slag wil tijdens de 7-daagse workshopreeks of verdiepende retraite.

De gratis infosessie gaat door op vrijdag 30/08/2019 om 19u in Destelbergen(BE) of zaterdag 31/08/2019 om 14u in Voerendaal (NL) en wordt begeleid door Annemie Meuleman en Lisa De Palmenaer.

Selecteer hieronder de gewenste datum/locatie en ontvang na inschrijving alle praktische info.

Ja, ik schrijf me in voor de GRATIS kennismaking ‘cursus in wonderen’!

Naam *
Naam