come-play-with-the-frequencies.jpg
 

REconnective healing

Reconnective Healing® is een nieuwe manier van energetisch helen via de handen, ontdekt door dr. Eric Pearl.

Elke lichaamscel draagt de gezonde en oorspronkelijke blauwdruk van ons lichaam/DNA en geest in zich. Door resonantie met de helende frequenties wordt deze blauwdruk tegelijkertijd in elke cel opnieuw geactiveerd. Op deze manier verbindt Reconnective Healing® de diepe energiebanen van ons wezen met die van de aarde en het universum.

De effecten die door iedereen anders worden ervaren, vinden snel plaats en werken lange tijd na.

Tijdens de behandeling lig je gekleed en zonder schoenen op een behandeltafel.

Terwijl ik mij afstem op de Reconnective healing® energieën, zonder je aan te raken, zoek ik met mijn handen boven je lichaam bepaalde plekken waar de energie sterker voelt. Jouw lichaam begint dan te resoneren op je gezonde frequentie, op die manier valt alles wat niet mee resoneert weg.

Tijdens een Reconnective healing® ontvang jij precies wat jij op dit moment in je leven nodig hebt.

reconnective-healing-voor-na.jpg
 

Reconnective Healing® trekt grote belangstelling van vooraanstaande artsen en medische onderzoekers in ziekenhuizen en universiteiten wereldwijd. Hieronder enkele resultaten:

  • Op EEG- en ECG-scans is te zien dat de hersen- en hartactiviteiten van iemand die een Reconnective Healing ontvangt sterk toenemen.

  • Het is wetenschappelijk bewezen dat Reconnective Healing de volgende zaken tot gevolg kan hebben: regeneratie, verjonging, verhoging van de vitaliteit, aanzienlijke prestatieverbeteringen bij sporters, meer kracht en een betere gezondheid.

  • Uit onderzoek aan de universiteit van Arizona blijkt dat afgeknipte plantenbladeren die behandeld worden met Reconnective Healing vele malen langer blijven leven dan bladeren die geen behandelingen krijgen. Daarnaast ontwikkelen de blaadjes ook wortelgroei, iets dat de wetenschap tot nog toe niet kan verklaren.

  • Er is onderzocht dat ons DNA en onze cellen licht (Biofotonen) in zich meedragen. Hoe jonger en gezonder de cellen, hoe meer licht ze bevatten. Als onze gezondheid zwakker is, dimt het licht in onze cellen. Licht geven versterkt het hele systeem. Bij Reconnective Healing wordt licht en informatie uitgewisseld op alle niveaus: lichamelijk, spiritueel, emotioneel en mentaal.